Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040-1252265

15.6.2016

Eilen oli Royal pentueen vuoro käydä eläinlääkärissä. Kaikki todettiin olevan kunnossa ja Sisko sekä Veli saivat tunnistesirut niskaansa ja eläinlääkärin todistukset pentukansioon lisättäviksi :)

Onneksemme ilmat ovat suosineet meitä tänä kesänä. Pennut nauttivat ulkoilusta ja juoksevat innoissaan ympäri nurmikkoa. Varuillaan kuitenkin joudutaan olemaan jatkuvasti, sillä naapurustossa majailee villikissa, joka on osoittanut kiinnostusta pentuja kohtaan. Meitä on aina enemmän kuin yksi silmäpari tarkkailemassa ympäristöä ulkoilun aikana. Usein myös naapurit tulevat "vahtivuoroon" kanssani. Heistä pentujen leikkejä on mukava seurata, joten vapaaehtoisista ei ole pulaa. Myös isoja lintuja, kuten kotkia ja haukkoja on piedettävä silmällä. Niitä näkyy harvakseltaan taivaalla, mutta niiden olemassaolo on hyvä tiedostaa.

brother150616

Ulkoilun aikana pentujen lempi puuhaa on kilpajuoksu ja keskenään painiminen. Nyt uusimpana temppuna on tullut hakea pihatieltä kiviä ja kantaa niitä nurmikolle. Yhden kun saat heitettyä takaisin niin toista jo suussa kannetaan :D Kun kiellät niin pentu kallistaa vaan päätään ja ihan selkeästi tuumaa: "Siis mitä? Minulleko puhut? Et varmaankaan... ja jatkaa touhujaan.

sister140606

Näiden kahden viimeisimmän pentueen aikana minulla on ollut laina kamera käytössäni, enkä ihan ole tullut sen kanssa sinuiksi. On kuitenkin ollut hienoa saada otettua edes joitakin kuvia pennuista. Tänään kamera palaa takaisin oikeille omistajilleen ja minun on aika tehdä päätös millaisen kameran ostan oman rikkoontuneen tilalle. Siitä ostospäätöksestä riippuukin koska seuraavaksi päivittelen blogiani.. toivottavasti jo piankin ;)