Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040-1252265

Koiran pentujen aikaan ei paljoakaan ehdi äitien päivää juhlia. Aamulla toki sain kortin ja aamupalan, mutta sitten alkoikin jälleen normi rutiinit. Koirat lenkille kahdessa erässä ennen kukon laulua ja pienten pentujen ruokinta. Aamu häslingin jälkeen myös koirat saivat hieman extra herkkuja ja hemmottelua... tosin manikyyristä en saanut kovinkaan positiivista palautetta. Mopsi rouvien mielestä olisin ihan hyvin voinut jättää sen väliin.

Neliviikkoisten pentujen emällä Trinillä on tyypillinen imettävän nartun karvanlähtö meneillään. Ikävä kyllä monikaan pennun osto-opas ei tästä vaiheesta kerro. Se olisi kyllä varsin aiheellista, sillä moni ostaja tulee katsomaan pentuja juuri 4 viikon tietämillä. Fawn nartut saattavat olla takkuisen näköisiä (varsinkin jos runsaasti pohjavillaa) kun osa karvasta on irronnut ja osa vielä kiinni. Mustat nartut yleensä rusehtavat ja karvapeite saattaa olla paikoitellen hyvinkin ohutta.

Trinin raskain hoitotaakka alkaa kuitenkin olemaan jo takana päin. Pennut syövät jo kiinteää ruokaa ja juovat vettä sekä osaavat hienosti käydä itse tarpeillaan. Toki emä vielä imettääkin, mutta ruokailuvälit ovat harventuneet. Salinen pienokaisilla tämä kaikki on vielä vasta edessä päin.

Neliviikkoiset Q-pennut nukkuvat vielä paljon, mutta päivään sisältyy jo leikkiä ja nahistelua. Myös pentualueen ulkopuolinen maailma kiinnostaa hiukan, mutta vielä omat sisarukset ja emo ovat ne tärkeimmät maailmassa.

Uudet kuvat Q-pennut>>

Uudet kuvat R-pennut >>

R sister2vko