Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040-1252265

Enää viikko yhteen mopsikerhon päätapahtumista. Meillä talkoolaisilla vauhti vain kiihtyy. Jos aikaisemmin suurimman ajan ovat vieneet arpajaisvoittojen ja kilpailuiden palkintojen kerääminen niin nyt alkavat konkreettiset valmistelut. Tapahtumassa on buffetti, makkarapiste, lettupiste, kerhopuoti, arpajaiset, leikkimielisiä kilpailuja ja tehtäviä. Hommaa siis riittää aivan H-hetkeen asti.

Itselläni työn alla ovat parhaillaan Mister ja Miss mopsi kilpailuiden kruunut. Sopivien löytäminen olikin tänä vuonna haasteellista. Tieroja kyllä löytyi, mutta ne eivät oikein mopsin päähän istu ja hiuksille tarkoitetut piikit ovat ikävät. Onneksi löysin Kuusankosken pilailupuodista koottavat kruunut. Kruunun muotoon ne sai tarranauhan avulla, mutta niiden pysymiseen en uskaltanut luottaa. Nips naps.. yhdellä niitillä kiinni ja Wola.. meillä on kruunun aihio valmis. Mutta eihän mopsin arvolle sovi pelkkä kultainen kruunu. Täytyyhän siinä olla vähän timangeja ja koristenauhaa. Tänä vuonna valitsin sydän timantit ja keväiset kukkanauhat. Miss mopsin kruunu on vaaleanpunainen ja Mister mopsin tietysti vaaleansininen. Hauskaa niitä tehdessä oli ja valmista tuli.

Pienin mopsi tyttöni Trini sovittaa tässä tulevan Miss mopsin kruunua. Ensimmäisessä kuvassa kruunu meni vahingossa väärin päin päähän, mutta niin hienosti kallellaan, että laitan senkin kuvan tähän :)

 

trini kruunu1trini kruunu2