Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040-1252265

Lauri kesapaivat

kuva kennel Still Heroes

Jo vuosia olen ollut Suomen Mopsikerho Ry:n toimihenkilönä. Viime vuosi oli kuitenkin ensimmäinen kerta kun liityin tapahtumaa järjestävään toimikuntaan. Kyseessä oli Mopsien kesäpäivät. Eija Martikainen oli siinä kanssani "pääjehuna" ja mukaan saimme suuren määrän talkoohengellä varustettuja mopsilaisia. onko siis ihme, että tapahtumasta tuli meille ikimuistoinen ja päätimme pian sen jälkeen, että ensi vuonna vielä uusiksi :)

Tänä vuonna järjestämmekin 2 tapahtumaa: Mopsien kesäpäivät 18.7.2015 ja Match Show 1.8.2015. Laitan alle linkit tapahtumiten FB sivuille. Olemme saaneet "vanhan jengin" lisäksi myös uusia talkoolaisia. Meillä kaikilla on jo aamukammat käytössä ja odotamme innolla tapahtumaa ja varsinkin kaikkia mopsilaisia mopseineen.

Viime vuonna kesäpäivä tapahtumassa oli runsaasti väkeä vaikka ilma oli todella surkea. Onneksi olimme (tämän vuoden tavoin) Anjalan VPKn VEPSKI tanssilavalla, jonne koirillakin on sisäänpääsy. Oli siis rankkasade tai paahtava helle niin suojaa löytyy. 

Viime vuoden hengessä olemme järjestäneet Mopsien kesäpäivä tapahtumaan kaikenlaista ohjelmaa... On Mister ja Miss mopsin valintaa, Mopsien nakinkantokilpailua, paras asu mopsilla... Ja miksi ei myös omistajalla kilpailu ym. ym.

Match Show:n järjestämme korian monitoimitalon kentällä. Siellä saammekin sitten ihastella kaiken rotuisia koiria. Toivomme toki runsasta mopsi edustusta.

kiirettä siis pitää talkoolaisilla, mutta mielellämme teemme hommia, jotta saisimme hauskat ja viihdyttävät tapahtumat järjestettyä.

Toivotamme kaikki tämänkin blogin lukijat tervetulleeksi tuleviin tapahtumiin :)

https://www.facebook.com/events/1556994864566412/   Kesäpäivät

https://www.facebook.com/events/852340321471133/  Match Show